CAFETARIA CHECKPOINT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Checkpoint. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 20:06 Vieze patat
12 mei 2024 om 21:46 Goede maaltijd optijd geleverd
10 mei 2024 om 20:55 Deels van de bestelling niet gekregen. Bel je op krijg je alleen maar te horen kunnen we niks aan doen??? Mooi dat ik vd week langs ga om persoonlijk men geld terug te halen belachelijk dit
10 mei 2024 om 20:28 Nog nooit zulke vieze patat gegeten. Gehele bestelling weggegooid. Zonde van je geld ik zou hier niet bestellen.. nooit meer
29 apr 2024 om 23:07 Het zag er goed uit. En smaakte ook goed.
20 apr 2024 om 19:03 Lekker friet. Snel bezorgd. Tot volgende keer
14 apr 2024 om 9:15 Good food, fast delivery during the night. Nice shipper
10 apr 2024 om 16:03 Sepreme chicken is gewoon lekker,zoals gewoonlijk. Een beetje mijn favoriet gerecht
7 apr 2024 om 10:42 Deze keer was het heel slecht we weten dat het uit Spijkenisse kwam de patat was taai zat voorheen in andere bakjes de de kaassouffle en grove frikandel waren ook niet lekker lijkt wel of ze van leverancier zijn veranderd voor ons niet meer
6 apr 2024 om 9:31 Keurig op tijd, warm, compleet, maar helaas niet onze smaak
4 apr 2024 om 23:08 Loempia is krokant en warm bezorgd
4 apr 2024 om 1:12 De bubble tea was geen bubble tea. Smaak was heel erg vies. Moet verboden worden heel erg ranzig